Vergadering of zakelijk evenement?

Wij verzorgen graag jouw zakelijke vergadering! Vrijwel alles is mogelijk.

Eten en drinken tijdens de vergadering

We maken het liefst een vergaderarrangement op maat. Je wensen bepalen de invulling. Koffie, thee en water is onbeperkt aanwezig tijdens de vergadering. Desgewenst vullen we dat aan met lekkers. We verzorgen de lunch met liefde. Maar hoe begin je de dag? Ook daar hebben we over nagedacht! Natuurlijk met een heerlijk ontbijt. Dat kunnen we regelen! Efficiënt doorvergaderen is mogelijk, maar een break kan ook nuttig zijn. En aan het eind van de dag behoort een diner ook tot de mogelijkheden. We hebben een prachtig restaurant, waar je heerlijk kunt eten.

We bespreken samen wat er mogelijk is!

Apparatuur 

Natuurlijk is alle nodige apparatuur aanwezig. Trots zijn we op onze nieuwe tv, met het grootste scherm van heel Drenthe. Ideaal voor je presentatie!

Je parkeert gratis en ook de wifi is inbegrepen.

Onze vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping van restaurant ’t Wildryck. Uw gezelschap beschikt over de gehele verdieping. De ruimte is groot en hoog. Een wisselende zaalopstelling is dan ook mogelijk!

Het interieur is sfeervol en ongedwongen. Uw gezelschap voelt zich gauw thuis. Hoe belangrijk voor een spontane deelname aan de bijeenkomst.

Vergaderbreak-teambuilding

De prachtige natuur rond Landgoed ’t Wildryck leent zich voor alle mogelijke activiteiten. Een lekkere boswandeling voor een frisse neus kan sowieso altijd. Of maak een fietstocht door Nationaal Park Drents-Friese Wold. Welke activiteit je ook wilt plannen, we denken met je mee.

Tarieven vergaderruimte

  • €50,00 per dagdeel van 4 uur (ochtend/middag/avond)
  • €  5,00 p.p. onbeperkt koffie,thee, water 

Heb je toch nog een uurtje langer nodig?

  • € 15,00 extra per uur.

De prijs voor onze vergaderlocatie is inclusief:

  • Internet via wifi
  • De grootste TV van Drenthe voor jouw presentatie
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid
  • Kom je met openbaar vervoer? Landgoed ’t Wildryck heeft een eigen bushalte, lijn 20

Vergader extra's

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen, wil je onze vergaderruimte reserveren of even een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.