Weekendje weg Drenthe

Een weekendje weg Drenthe was nog nooit zo leuk!

Wilt u er ook een weekendje lekker tussen uit en genieten van een welverdiende korte vakantie in Nederland? Een weekendje weg in Drenthe is de perfecte uitkomst! In Drenthe kun je genieten van de natuur of op pad gaan en de leukste dagjes uit bezoeken. Landgoed ’t Wildryck is daar de perfecte uitvalsbasis voor: na een weekend op het park kunt u weer helemaal opgeladen naar huis. Het maakt uw weekendje Drenthe helemaal geslaagd!

Op de camping of in een bungalow?

Een weekendje weg Drenthe kan heel goedkoop uitpakken als u boekt op Landgoed ’t Wildryck. Er zijn verschillende accommodaties te huur voor een weekend, waardoor er altijd wel een comfortabele bungalow op een bungalowpark in Drenthe voor u tussen zit. Maar misschien trekt u er liever op uit met de camper en staat u liever op de camping van Landgoed ’t Wildryck. Ook dat is mogelijk tijdens een Drenthe weekendje weg. Onze camping heeft onder andere gratis warme douches en huisdieren zijn van harte welkom.

Veel activiteiten om te doen op Landgoed 't Wildryck

Op Landgoed ’t Wildryck hoef je je tijdens een weekendje weg Drenthe nooit te vervelen! Het park heeft verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een verwarmd binnenzwembad voor de dagen waarop het iets minder mooi weer is. En als het dan wel een dag mooi weer is, is er een zonneterras. Ook zijn er fiets- en wandelroutes die in het park beginnen, zodat u tijdens een Drenthe weekend weg van de prachtige omgeving van Diever kunt genieten. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan is er voor de kleintjes een overdekte kinderspeelzolder, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Ook in de omgeving van het park zijn een aantal leuke faciliteiten. Wat dacht je van paardrijden in de directe omgeving? Ook is er een golfbaan in de buurt van Landgoed ’t Wildryck. Dat wordt in ieder geval een actief weekend weg Drenthe!

In de omgeving van Langoed 't Wildryck

Landgoed ’t Wildryck is een goede uitvalsbasis als je meer van Drenthe wil ontdekken. In de buurt van het park liggen een aantal leuke attracties die je tijdens een weekendje weg Drenthe kunt bezoeken. Zo kun je naar Dierenpark Emmen gaan, maar er zijn ook een aantal leerzame uitjes in de buurt. Je kunt naar het Verkeerspark Assen gaan, waar kinderen leren hoe het verkeer werkt. Of misschien wilt u een stapje terug doen in de tijd? Ga dan naar Orvelte, een Drents dorpje waar de geschiedenis weer tot leven komt. Kortom, genieten geblazen tijdens uw weekendje weg Drenthe!

Bekijk onze vakantiehuizen

Foto's Vakantie Drenthe