Zoek & boek direct je vakantie

Vuurwerkvrij vakantiepark in Drenthe

Ben jij op zoek naar een geweldig vuurwerkvrij vakantiepark in Drenthe? Dan zit je bij Landgoed ´t Wildryck helemaal goed. Op ons vakantiepark is het afsteken van vuurwerk namelijk niet toegestaan. Verblijf in één van onze unieke landhuizen tijdens de jaarwisseling en kom helemaal tot rust. Honden zijn ook toegstaan in onze vakantiehuizen, dus ook als je op zoek bent naar een vuurwerkvrij vakantiepark met hond ben je bij Landgoed 't Wildryck aan het juiste adres. Benieuwd naar jouw volgende vakantie? Ontdek snel alle mogelijkheden op ons vakantiepark in Drenthe!

Ontdek onze landhuizen

Rustige vakantie op vuurwerkvrij vakantiepark

Kom tot rust in het groen van Drenthe...

Ben je op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark zonder het geknal van vuurwerk om je heen? Dan ben je bij Landgoed 't Wildryck aan het juiste adres. Hier geniet je in alle rust van ons vakantiepark en haar prachtige omgeving, want het afsteken van vuurwerk is bij ons niet toegestaan. Ons landgoed grenst aan het Drents-Friese Wold en is daardoor ook de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling in de natuur. 

Kom helemaal tot rust

De periode voorafgaand aan oud en nieuw is voor veel mensen een stressvolle tijd. Wanneer je hier even helemaal aan wilt ontsnappen is het huren van één van onze landhuizen een goed idee. Even ontsnappen aan alle hectiek in een rustige omgeving is dan precies wat je nodig hebt. 

Vuurwerkvrij vakantiepark met hond

Honden zijn vaak erg bang voor vuurwerk. Daarom zal een verblijf op Langoed 't Wildryck ook een goed idee zijn voor mensen met een hond. Weg van alle knallen en het nieuwe jaar gezellig met z'n allen ingaan. 

Je hond zal je ongetwijfeld erg dankbaar zijn, want het scheelt veel stress. Maak mooie wandelingen zonder de angst voor vuurwerk of speel lekker in je eigen ruime tuin. In welk vakantiehuis wil jij verblijven tijdens de kerstvakantie? Bij de foto's per vakantiehuisje kun je zien in welke huizen jouw trouwe viervoeter mee mag!

Bekijk alle vakantiehuizen hier 

Vakantiepark Drenthe: voor ieder wat wils

Op ons vakantiepark in Drenthe kun je zowel kamperen als een landhuis of een chalet huren. We hebben verschillende huisjes, geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Zo kun je met je hele gezin even weg uit de drukte. Liever met meer personen? Kies dan voor meerdere vakantiehuizen bij elkaar in de buurt, ideaal! 

Wil je een romantisch weekendje weg? Bekijk dan ons gelijkvloerse B2 vakantiehuisje voor 2 personen. Kruip lekker tegen elkaar aan in de zithoek terwijl je tv kijkt, of geniet van de stilte op het terras. 

Voor huishoudens van 4 personen hebben wij twee soorten vakantiehuizen. Het vakantiehuis A4 is iets ruimer, maar verder verschilt deze soort nauwelijks van de bungalow C4. Beide hebben een ruime zithoek, een open keuken met vaatwasser en natuurlijk een mooi terras. 

Kom je met 6 personen? Dan hebben we maar liefst 3 typen landhuizen voor je klaarstaan. Ook aan mindervalide vakantiegangers is gedacht met een speciaal vakantiehuis. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk. Je gezinsleden slapen boven, maar beneden is een mindervalidenslaapkamer. Het bed is in hoogte verstelbaar en er hangt een bel naar de slaapkamers boven. Handig toch? 

Boek nu je vakantiehuis

Winterkamperen met privé sanitair

Wil je tijdens de jaarwisseling naar Landgoed 't Wildryck komen om de chaos van oudjaarsdag te ontlopen maar beschik je over je eigen caravan of camper? Onze kampeerplaatsen zijn gelukkig gewoon geopend. 

Winterkamperen met een beetje luxe, dat doe je op ons landgoed. Wij zijn namelijk een volledige camping met eigen sanitair. Dat betekent dat al onze kampeerplekken een eigen sanitaire unit hebben. Zo kun je gewoon kamperen, zonder in de rij te staan voor douches of toiletten. Dat is natuurlijk extra fijn in de winter! 

Boek hier je kampeerplaats