Vakantiewoning Drenthe

Kom genieten in een vakantiewoning Drenthe!

Heeft u zin om van een heerlijke vakantie in Drenthe te komen genieten? Boek dan eens een comfortabele vakantiewoning op Landgoed ’t Wildryck! Onze unieke unieke vakantiewoningen Drenthe liggen op een rustig en bosrijk park waar u heerlijk van uw vakantie kunt genieten!

Landgoed ’t Wildryck heeft een aantal luxe vakantiewoningen op het park staan, waar u heerlijk tot rust komt, midden in de natuur. De vakantiewoningen Drenthe zijn daarom ook niet vergelijkbaar met een simpele bungalow. Op ons park staan verschillende landhuizen, voor vier en zes personen. Heerlijk met het gezin, of met een paar vrienden op vakantie is dus zeker mogelijk op Landgoed ’t Wildryck

Voor iedereen een vakantiewoning Drenthe!

Naast de gewone landhuizen, hebben we ook een aantal vakantiehuizen in Drenthe die geschikt zijn voor mindervaliden. Deze zijn geschikt voor maximaal zes personen. De woningen zijn voorzien van een aantal extra voorzieningen, zoals een volledig rolstoel toegankelijke benedenverdieping en een elektrisch verstelbaar bed. Zo is er voor iedereen wel een mooie vakantiewoning Drenthe te vinden!

De natuur verkennen of een dagje uit?

Door een vakantiewoning Drenthe te boeken, kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving die Drenthe te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld wandelingen gaan maken door de prachtige natuur. Of misschien verkent u de omgeving liever op de fiets? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bent u niet zo van de natuur, en gaat u liever dagjes uit? Dan is er ook genoeg Genieten in een vakantiehuis Drenthete doen in Drenthe. Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwe Wildlands of Plopsa Indoor? Beide uitjes zijn ontzettend leuk voor kinderen, maar zijn eigenlijk voor iedereen leuk om eens te bezoeken!

Faciliteiten voor jong en oud!

Ook het landgoed zelf heeft een aantal leuke faciliteiten waar u uw vakantie nog mooier mee maakt. In het centrumgebouw kunt u bij mooi weer heerlijk op het terras genieten van een drankje, maar ook met minder mooi weer is het genieten aan de bar. Er kan ook heerlijk gegeten worden in het Pannenkoekenhuis, waar ze verschillende variaties serveren. Zeker het proberen waard! Naast de horecagelegenheden zijn er ook een aantal faciliteiten voor de kinderen, zoals een overdekte kinderspeelzolder, speeltoestellen en speeltuinen. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen als u een bungalow in Drenthe boekt!

Er is dus eigenlijk geen enkele reden om geen vakantiewoning Drenthe te boeken op Landgoed ’t Wildryck! Via onderstaande knop bekijk je welke accommodaties er vrij zijn op de gewenste datum. Uw vakantie kan alvast beginnen!

Bekijk onze vakantiehuizen

Foto's Vakantiewoning Drenthe