Vakantiepark Drenthe

Een fantastische vakantie op ons vakantiepark Drenthe!

Landgoed 't Wildryck is een gezellig vakantiepark in Drenthe net buiten Dieverbrug, midden in de mooie Drentse natuur. In de provincie vind u natuurlijk wel meer vakantieparken Drenthe, maar op ons park beleeft u absoluut een geweldige vakantie! De thema's Kids & Familie en Rust & Natuur staan centraal, waardoor u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Ons vakantiepark is opgezet in een mooie bosrijke omgeving, en grenst direct aan Nationaal Park 't Drents Friese Wold. In dit nationale park kunt u heerlijk wandelen en fietsen, een aantal mooie routes zorgen er voor dat u alle mooie plekjes van het gebied kunt verkennen. Op ons ruim opgezette en bosrijke park vind u naast mooie landhuizen ook een gezellige camping Drenthe. U verblijft bij ons heerlijk in het bos waar u kunt genieten van alle rust en ruimte van ons vakantiepark Drenthe!

Geniet van onze uitgebreide faciliteiten!

Uw kinderen vermaken zich prima op de speelzolder of in de speelschuur, of op een van de andere speelplaatsen op ons bungalowpark in Drenthe. De kinderboerderij op het park is ook een heerlijke plek om ontspannen te genieten van het heerlijke weer en lekker naar alle dieren te kijken die hier lekker rondlopen.
In de vakantieperiodes is er een Kinderboerderij Vakantiepark Drentherecreatieteam aanwezig, wat diverse activiteiten voor jong en oud organiseert. Kortom, Landgoed 't Wildryck is één van de mooiste vakantieparken Drenthe voor een compleet verzorgde vakantie! Onze actieve gasten zullen zich tijdens hun vakantie op dit vakantiepark Drenthe ook zeker niet vervelen. Op het park zijn diverse sportieve faciliteiten aanwezig, zoals een beachvolleybal veld, een tennisbaan en een Jeu de Boulesbaan. Ook kunt u in de regio Westerveld paardrijden, of een hole-in-one slaan op de dichtbij gelegen golfbaan. Heeft u ook zin om lekker op ons Drenthe vakantiepark te komen genieten? Bekijk dan snel onze accommodaties en kies uw favoriete vakantiehuis Drenthe snel!

Bekijk onze vakantiehuizen