Zoek & boek direct je vakantie

Theater en diner deals

Wil je graag overnachten op 't Wildryck? Kamperen of in een trekkershut kan al vanaf 1 nacht, onze accommodaties zijn te boeken vanaf 3 nachten. Geef in het opmerkingen vak aan of welke data je wil overnachten.

Genieten van een bijzondere avond in Drenthe tijdens jouw vakantie? Combineer een diner bij de gasterij met een theatervoorstelling. Lijkt dit je wel wat? Vul het contactformulier in om gebruik te maken van deze actie en boek er gelijk een vakantie bij! Indien de dineractie niet beschikbaar is wanneer jij de theatervoorstelling hebt gepland hoor je zo snel mogelijk van ons.

Shakespeare theater deal

Kom op vakantie naar ’t Wildryck en combineer dat met een bezoek aan het Shakespeare theater te Diever ( 5 minuten fietsen) waar de voorstelling Antonius en Cleopatra de gehele zomer te zien is.

Speeldata & tickets

Speciaal hiervoor hebben wij voor jou een Shakespeare-menu samengesteld. Het voorgerecht is soep naar keuze van onze nieuwe kaart , het hoofdgerecht is een spies met gerookte kippendijen en tropisch fruit en het dessert bestaat uit ijs met aardbeien en slagroom. Heerlijk toch?  Dit lekkere driegangen diner bieden we je aan voor maar €30,-. Vul het formulier in om een reservering te maken!

Boer koekoek deal

Of combineer een vakantie bij ons met een bezoek aan het boerkoekoek theaterspektakel in Hollandscheveld, op een half uurtje rijden van ’t Wildryck.

Hiervoor hebben wij voor u het boer koekoek-menu, dit bestaat uit soep naar keuze van de kaart, een overheerlijke schnitzel en dessert ijs met aardbeien en slagroom. Vul het formulier in om een reservering te maken! 

Deze voorstelling draait van 12 juli tot en met 27 augustus.

Bestel de tickets 

Reserveer direct

Wil je hier ook overnachtingen bij boeken? *
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.