Praktische informatie

Op deze pagina vind u handige informatie die van pas kan komen voor, na of tijdens uw verblijf op Landgoed 't Wildryck. Twee weken voor uw aankomst ontvangt u nog extra aanreisinformatie. Heeft u nog vragen die u op deze pagina niet terug vindt? Neem dan contact met ons op via ons CONTACTFORMULIER. We proberen uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

AANKOMST EN VERTREK

Aankomst: u kunt uw accommodatie op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur betrekken.

Vertrek: de uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is voor 10:00 uur.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 13:00 uur 
Woensdag: 09:00 - 13:00 uur 
Donderdag: 09:00 - 13:00 uur 
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

Wanneer u op maandag of vrijdag niet voor 17:00 kunt arriveren dan dient u de receptie hiervan tijdig op de hoogte te stellen. U kunt onze receptie bereiken op: 05 21 - 59 12 07.

ROUTEBESCHRIJVING

Op onze ROUTEPAGINA vind u het adres van Landgoed 't Wildryck en een handige routeplanner zodat u veilig en ontspannen op ons park arriveert. Reist u met het openbaar vervoer? U vind op deze pagina ook een beknopt reisadvies.

BORG

Tijdens uw verblijf in een van onze accommodaties vragen wij u om een borg om er voor te zorgen dat de accommodatie in perfecte staat wordt achtergelaten. Wij vragen u dan ook bij aankomst op ons park het machtigingsformulier te tekenen, waarmee u ons machtigt om de borg in te houden wanneer de accommodatie niet volgens de regels wordt achtergelaten.

BED- EN KEUKENLINNEN

Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen. Hand- en theedoeken kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.

BEZOEKERS

Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald.