Zoek & boek direct je vakantie

Vier Pasen in hartje Drenthe

De lente is begonnen en dat betekent ook tijd voor het lange paasweekend! Wij trappen met Pasen ook gelijk het nieuwe kampeerseizoen af. Daar wil je toch bij zijn?

Paasweekend al voor € 144,00 (4 nachten)

Haal de kampeerspullen dus maar te voorschijn want het lange paasweekend is een ideaal moment om het campingleven weer te proeven! Al onze kampeerplaatsen beschikken over privé-sanitair en sommige zelfs ook nog over vloerverwarming. Een beter paasweekend en start van het kampeerseizoen kun je niet wensen toch?

Paasarrangementent 2 - 6 april

Kampeerplaats met privé sanitair€ 144,00BOEK DIRECT
Kampeerplaats met privé sanitair en vloerverwarming€ 154,00BOEK DIRECT

Ontdek hoe mooi Drenthe is!

Nu de natuur weer tot leven komt, is het heerlijk om de bossen in te gaan en te genieten van een fijne wandel- of fietstocht. Vanaf ons park loop je zo de bossen in! Volg één van de uitgezette routes of bepaal je zelf je route.

Lees meer

Reserveer ook onze gezellige paasbrunch!

Onze Gasterij heeft voor het paasweekend een heerlijke paasbrunch voor u in petto. Met allerlei lekkere warme en koude gerechten, verse broodjes, fruitsalade en jus d'orange wordt het smullen op 1e of 2e paasdag. U kunt de paasbrunch tot zaterdag 3 april bestellen!

Activiteiten tijdens het paasweekend

  • Doe mee met de paaspuzzelwandeling
  • Raad hoeveel paaseitjes er in de pot bevinden
  • Laat de paashaas op bezoek komen in je woning en ga samen op de foto. (geef dit uiterlijk 2 april voor 17.00 uur door).
  • Ga gezellig gourmetten tijdens de paasdagen
  • Geniet van een shared dining voor 2 personen

Geef je bestelling op tijd door!

De paasbrunch en gourmet kun je tot zaterdag 3 april 16.00 uur bestellen. De shared dining is dagelijks te bestellen tot 16.00 uur. Geef je bestelling aan ons door via 0521-594679.