Zoek & boek direct je vakantie

Voordelig Pasen vieren in hartje Drenthe

De lente is begonnen en dat betekent ook tijd voor het lange paasweekend! Wij trappen met Pasen ook gelijk het nieuwe kampeerseizoen af. Daar wil je toch bij zijn?

Paasweekend al voor € 145,00 (4 nachten)

Haal de kampeerspullen dus maar te voorschijn want het lange paasweekend is een ideaal moment om het campingleven weer te proeven! Al onze kampeerplaatsen beschikken over privé-sanitair en sommige zelfs ook nog over vloerverwarming. Een beter paasweekend en start van het kampeerseizoen kun je niet wensen toch?

Paasarrangementent 7 - 11 april

Kampeerplaats met privé sanitair€ 140BOEK DIRECT
Kampeerplaats met privé sanitair (vloerverwarming optioneel)€ 140BOEK DIRECT

Kampeerplaats XL met privé sanitair (vloerverwarming optioneel)

€ 170BOEK DIRECT

Ontdek hoe mooi Drenthe is!

Nu de natuur weer tot leven komt, is het heerlijk om de bossen in te gaan en te genieten van een fijne wandel- of fietstocht. Vanaf ons park loop je zo de bossen in! Volg één van de uitgezette routes of bepaal je zelf je route.

Lees meer

Reserveer ook onze gezellige paasbrunch!

Onze Gasterij heeft voor het paasweekend een heerlijke paasbrunch voor jouw in petto. Met allerlei lekkere warme en koude gerechten, verse broodjes, fruitsalade en jus d'orange wordt het smullen op 1e paasdag. Je kunt de paasbrunch bij ons bestellen.

Activiteiten tijdens het paasweekend

We hebben dit jaar weer een geweldig paasprogramma voor de kinderen samengesteld. De paashaas komt op bezoek, er wordt gefeest tijdens de ochtend disco, we gaan met z'n alle eieren zoeken, sjoelen met de hele familie en nog veel meer! 

Bekijk het paasprogramma

Pasen in Drenthe

Zo veel te doen in de omgeving!

We organiseren ontzettend leuke activiteiten tijdens Pasen voor jong en oud. Tijdens een verblijf in het paasweekend is vervelen geen optie! Zo zijn er in de omgeving nog een hoop leuke dingen te doen:

Ontdek de omgeving