Zoek & boek direct je vakantie

Terug naar overzicht

Leuk met kinderen

Wat is er in de omgeving veel te doen voor kinderen... Leuk! Wil je er een dag op uit met de kinderen? Wij weten waar je heen moet. We hebben de leukste opties in de omgeving voor je op een rijtje gezet. Ga op safari, klim in de hoge bomen, ontdek het boerenleven of wandel door het kabouterbos. Ontdek de omgeving! 

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

Een dagje helemaal los gaan in Plopsa Indoor in Coevorden. Geniet van verschillende attracties, bekijk een live-optreden van bijvoorbeeld K3 of bereik de top op de Klimberg! Een heerlijk dagje weg voor het hele gezin.
WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS Adventure Zoo

Maak een reis door de jungle, rij met de truck door de savanne of ga op poolexpeditie. Je spot hier neushoorns, giraffen, olifanten, ijsberen en nog veel meer! Maak in één dag een te gekke wereldreis.
De Drentse Koe

De Drentse Koe

Kennismaken met het échte 'boerengevoel' doe je bij speelboerderij De Drentse Koe. Lekker spelen op de kinderboerderij, rijden op de trekker, ravotten in de grote speeltuin of een potje boerenbiljart spelen.
Belevingspad Hoogersmilde

Belevingspad Hoogersmilde

Het is een hele beleving om hier rond te wandelen met de kinderen! Water oppompen, klimmen & klauteren, rondkijken bij de belevingsobjecten en natuurlijk genieten van het schitterende bosgebied. Het belevingspad is voornamelijk geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Dierenpark Taman Indonesia

Dierenpark Taman Indonesia

Een klein stukje Indonesië in het noorden van Nederland. Bezoek Taman Indonesia en ontdek de Indonesische cultuur. Daarnaast lopen er een aantal hele bijzondere dieren rond die je normaal alleen in Indonesië zou tegenkomen.
Cowboy en Indianen Speelreservaat

Cowboy en Indianen Speelreservaat

Ben jij al klaar voor het Wilde Westen? In Coevorden bevindt zich een werkelijk waar speelparadijs voor jong en oud. Schiet met de pijl en boog, ga lasergamen, midgetgolfen of gewoon lekker spelen in de speelhal.

Rijk der Kabouters

Rijk der Kabouters

Loop door het magische kabouterbos. Door de kronkelpaadjes loop je door het interactieve bos waar honderden kabouters en trollen wonen. Daarnaast kan je lekker spelen in de omheinde speeltuin en kan je bij de kabouterhut terecht voor een hapje en een drankje.