Zoek & boek direct je vakantie

Terug naar overzicht

Een dag vol actie

Houd je van een beetje actie tijdens je vakantie? Van een mooie fietstocht tot klimmen... Er zijn vele actieve uitstapjes te maken in de omgeving. Wil je een actieve dag uit met kinderen, toch ook een beetje ontspannen of ben je een echte durfal? Wij hebben de leukste activiteiten op een rij gezet. 

Drentse Fiets 4 Daagse

Drentse Fiets 4 Daagse

Vier dagen langs prachtige routes door de natuur en langs historische plekken. Onderweg geniet je van gezelligheid en tussenstops met diverse activiteiten. Een sportief en ontspannen uitje voor jong en oud! Kies voor startpunt Diever vanaf ons park en geniet van een geweldige tocht.
Drentse Wandel 4-daagse

Drentse Wandel 4-daagse

De Wandelvierdaagse Drenthe is een geweldige manier om de provincie te verkennen. Schitterende wandelroutes door bossen, heidevelden en historische dorpen met gezellige tussenstops. Een onvergetelijke ervaring voor echte wandelliefhebbers.
Mountainbiken

Mountainbiken

Je kunt heerlijk mountainbiken in Drenthe! Spring op de fiets en rij een van de prachtige omliggende mountainbikepaden. Er grenst zelfs een hele leuke route aan ons park. Van korte tot lange routes en van vlakke singletracks tot steile heideheuvels. Drenthe heeft voor elke mountainbiker wat wils!

Klimpark Joytime

Klimpark Joytime

Durf jij het aan, klimmen door de hoge bomen van Drenthe? Bij Joytime beleef je gegarandeerd avontuur. Dit klimpark bij recreatieplas De KLeine Moere biedt verschillende parcours voor jong en oud. Een uitje voor het hele (avontuurlijke) gezin!
Paardrijden

Paardrijden

Of je nou lekker wilt paardrijden door de bossen of een leuke huifkartocht wilt maken met het gezin, de omgeving van Drenthe is er uitstekend voor. De ruiterpaden in de prachtige natuurgebieden maakt het een geweldige plek voor echte paardenliefhebbers. Ontdek wat onze omgeving voor jou te bieden heeft!
Het Drents Kwartiertje

Het Drents Kwartiertje

Met de hele groep wat leuks doen? Leuke workshops, lekker rondrijden met de e-chopper, Daf rijden en diverse spannende games. Het Drentse Kwartiertje organiseert leuke activiteiten voor een leuk groepsuitje of een dagje teambuilding.
Huureendjes

Huureendjes

Wil je de prachtige Drentse omgeving ontdekken in een écht authentieke auto? Huur een eend! Bij Huureendjes verhuren ze aan particulieren, gezinnen en kleine groepen tot twaalf personen. Lekker touren, van de omgeving genieten en de vrijheid ervaren.
Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

De directe omgeving van ons vakantiepark is prachtig en dat moet je ontdekken! Huur een fiets of neem je eigen fiets mee en geniet van uitgestrekte fietstochten langs schitterende natuurgebieden. Of trek de wandelschoenen aan, want je loopt vanaf het park rechtstreeks het bos in.
Watersporten

Watersporten

Zwemmen, zeilen, windsurfen, waterskiën... Voor waterpret zit je goed in Drenthe! Watersporten kan je bijvoorbeeld beoefenen op het Zuidlaardermeer, Paterswoldsemeer en het Leekstermeer. Puur genieten voor de echte watersportliefhebber!
Golfen

Golfen

Lekker een balletje slaan in de prachtige natuur? De golfbanen in Drenthe zijn prachtig gelegen. Neem de golfclubs mee naar het noorden, want er zijn een aantal schitterende banen die je niet wilt overslaan. Lijkt het je leuk om een keer met een stel vrienden of het gezin te golfen, maar heb je nog geen ervaring? Ga dan een keer Pitch&Putt baan!
Geocachen

Geocachen

Geocachen is een leuke manier om buiten te zijn, nieuwe plekken te ontdekken en je navigatievaardigheden te verbeteren. Ontdek de verborgen schatten van Drenthe tijdens je verblijf op ons vakantiepark. Ga geocachen en laat je verrassen door de avontuurlijke speurtocht naar verstopte caches in de prachtige Drenthse omgeving.