Zoek & boek direct je vakantie

Terug naar overzicht
9 juni 2022 - 't Wildryck

Kamperen met (dubbel) privé sanitair

Het is al langer bekend dat je op onze camping in Drenthe heerlijk kunt kamperen. Op onze camping op de grens van Friesland en Drenthe zijn al onze kampeerplaatsen voorzien van eigen sanitairunits. Sinds dit seizoen hebben we iets nieuws en unieks wat ideaal is voor de echte luxe kampeerders: de XL kampeerplaatsen met extra luxe en ruimte die voorzien zijn van dubbel privé sanitair met vloerverwarming. 

XL kampeerplaatsen met privé sanitair

Kamperen op ons landgoed in Drenthe betekent luxe, ruimte en natuur. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair. Geniet nu van extra ruimte en extra luxe op de nieuwe XL kampeerplaatsen. Als je wil kan je op deze kampeerplaatsen gebruik maken van dubbel privé sanitair met vloerverwarming. De XL kampeerplaatsen zijn ongeveer 200m2 en hebben twee losse sanitairunits met vloerverwarming. Je kiest zelf of je van beide sanitairunits gebruik maakt. Het is bijvoorbeeld handig dat de kinderen of opa en oma gebruik kunnen maken van hun eigen sanitair. Ook naar het sanitairgebouw lopen is niet nodig op onze luxe camping. Gaat je voorkeur uit naar een normale kampeerplaats met één sanitairunit? Dan is de kampeerplaats met privé-sanitair wat voor je! 

Boek hier je kampeerplaats met privé sanitair 

Camping met groepsaccommodatie 

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? Dan zijn de XL kampeerplaatsen met dubbel privé sanitair perfect te gebruiken voor een familieweekend of vriendenweekend. Gezellig met z'n allen kamperen is zeker iets dat niet snel vergeten zal worden! Op ons landgoed is genoeg te beleven voor jong en oud. Er zijn genoeg sport- en spelmogelijkheden, in de schoolvakanties is er animatie aanwezig, neem een duik in ons overdekte zwembad of huur fietsen en ontdek de prachtige omgeving. 

Luxe vakantie in Drenthe

Is een kampeerplaats met privé sanitair nog niet genoeg luxe voor je? Of beschik je niet over een eigen tent of caravan? Ook dan kan je terecht op ons landgoed in Drenthe. We verhuren namelijk ook prachtige chalets en vakantiehuizen middenin het bos. Op ons vakantiepark vind je veel verschillende soorten accommodaties, er zit altijd wel een geschikte accommodatie voor je bij. Zo hebben we mooie vakantiehuizen voor 2, 4 of 6 personen met de badkamer op de begane grond of een unieke bedstee. Ook hebben we een vakantiehuis dat geschikt is voor mindervaliden, want de benedenverdieping is volledig rolstoelvriendelijk. 

Wat de accommodaties allemaal gemeen hebben is de ruime tuin en de ligging middenin de natuur. Onze camping grenst aan het nationale park Drents-Friese Wold, een schitterend natuurgebied om te wandelen en fietsen. Je vindt op onze camping veel bomen, waardoor je veel rust en privacy ervaart waardoor het vakantiegevoel extra wordt aangesterkt. 

Reserveer hier je vakantiehuis op Landgoed 't Wildryck