Zoek & boek direct je vakantie

Terug naar overzicht
14 juni 2022 - 't Wildryck

Animatie op de camping

Camping met animatie

De allerleukste vakantie beleef je op een camping met een leuk animatieteam. Tijdens de schoolvakanties organiseert onze animatie de leukste activiteiten voor de kleine vakantiegangers. 

Animatieprogramma

In de ochtend beginnen we de dag met een gezellige ochtend disco. Dans je helemaal wakker in de buitenlucht! Daarna gaan we lekker knutselen. Verven, kleuren en knippen en plakken komt allemaal een keer aan bod. In de middag doen we vaak een leuk spel of een sportieve activiteit, zoals levend boter, kaas en eieren of een voetbaltoernooi. 

Kindercamping op de Veluwe 

Naast alle leuke activiteiten die het animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties, zijn er ook altijd genoeg sport- en spelmogelijkheden op ons vakantiepark op de Veluwe. Vervelen zit er bij ons niet in want er valt genoeg te springen, glijden en schommelen. Verspreid over het park vind je diverse speeltoestellen. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op de echte airtrampoline of voetballen in de pannakooi. Ook kan je knuffelen met de dieren in onze dierenweide of bij slecht weer kan je komen spelen op onze speelzolder. 

Vergeet tijdens het inpakken ook niet om je zwemspullen mee te nemen, want in ons overdekte zwembad kan je terecht voor veel waterpret. In het grote bad worden 's ochtends rustig baantjes gezwommen en vanaf 10 uur zijn kinderen ook welkom. De kleintjes kunnen lekker spetteren in ons baby- en peuterbad. 

Kortom, er is genoeg te beleven op onze familiecamping op de Veluwe. Vaak zegt men: wanneer de kids het naar hun zin hebben, hebben papa en mama ook een fijne vakantie. Dit zal bij ons dan ook zeker het geval zijn. Wil jij graag vakantie bij ons komem vieren? 

Bekijk hier onze vakantiehuizen en reserveer direct je verblijf