Zoek & boek direct je vakantie

Terug naar overzicht
7 mei 2024 - 't Wildryck

5 tips in Drenthe!

Sta jij te trappelen om op vakantie te gaan? Hier zijn 5 tips om jouw vakantie een groot succes te maken! 

1. Ontdek Drenthe op de fiets of E-chopper

Laat je verrassen door de mooie landschappen en de leuke fietspaden. Bij de receptie hebben wij de mooiste routes voor je klaarliggen. 

2. Wild spotten

Ga op pad en spot wilde zwijnen, herten of eekhoorntjes. Weet je wat ook heel leuk is? Een aantal van onze gasten spotten herten ook in hun achtertuin en op de paden als het nog rustig is op het park. Dan hoef jij je vakantiehuisje, chalet, tent of caravan niet eens uit! 

3. Schaapjes kijken

Ga tijdens jouw vakantie ook eens langs één van de schaapskooien. In het voorjaar zie je de lammetjes rondhuppelen en in de zomer krijgen de schapen een knipbeurt. Kom je langs?

4. Duik de geschiedenis in

Hoe zijn de Hunebedden in Nederland gekomen. Waarom staan ze zo op elkaar gestapeld? In Borger staat het hunebedcentrum, hier krijg je alle antwoorden op jouw vragen! Wil je de hunebedden iets dichterbij spotten? Ga een rondje wandelen en loop langs Hunebed D52! 

5. Blauwe meer

Dit bijzondere meer in Natuurgebied Leggelderveld is echt een aanrader! Of je nu besluit om te wandelen of een duik in het water te nemen, het kan allemaal. Het water is nergens In Drenthe zo blauw als hier, dus ga hier zeker even langs.