Zoek & boek direct je vakantie

Kom je ook in de meivakantie?

Heb je nog geen plannen gemaakt voor de meivakantie en ben je nog op zoek naar een leuke bestemming? Dan nodigen we je graag uit in hartje Drenthe!

Verscholen in de bossen vind je ons vakantiepark waar je geniet van het geluid van de fluitende vogels en kennis kunt maken met reeën, eekhoorns, egels en andere bewoners die leven rond de bossen van ons vakantiepark. Maar er is ook heel veel te doen op ons park en in de omgeving.

Lees lekker verder en plan je meivakantie in Drenthe. 
We verheugen ons op je komst en bezorgen je graag een heerlijke meivakantie!

Boek gelijk een kampeerplaats, vakantiehuis of trekkershut!

Onze luxe vakantiehuizen

Onze luxe vakantiehuizen

Weekend meivakantie vanaf € 444

Omgeven door groen met een heerlijk ruim privé terras zijn onze vakantiehuizen een hele goede keuze voor een verblijf in de meivakantie. Geniet van de fluitende vogels en even niks hoeven en moeten!
Kamperen met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair

De luxe van privé-sanitair (met vloerverwarming) bij iedere plaats, de ruimte van de plekken van ca. 100 m2 en de natuur rondom door de ligging midden in de bossen... Heerlijk!
Of kies voor een trekkershut

Of kies voor een trekkershut

Weekend meivakantie vanaf € 175,50

Wil je er een paar dagen tussenuit in de meivakantie of ga je op fiets- of wandelvakantie? Dan zijn onze trekkershutten een leuke optie!

De natuur in of op zoek naar actie

Het voordeel van ons prachtige landgoed is dat, welke maatregelen er dan ook gelden, er lekker veel te doen is. Vanaf het park fiets of wandel je zo de bossen in (vraag bij de receptie naar de leukste routes). Maar ook voor wat meer actie is er veel te doen. Ga bijvoorbeeld naar een klimpark of kies voor een uitdagende mountainbike-route.

Check hier alle omgevingstips

Animatie, spelen, sporten en nog veel meer

Ook op ons landgoed is vervelen er niet bij, want met diverse speeltuinen, een airtrampoline, dierenweide, jeu-de-boules baan, pannakooi, beachvolleybalveld en tafeltennistafels kom je eigenlijk tijd te kort:-). Van 1 t/m 8 mei is het animatieteam aanwezig en zij organiseren ook nog allerlei leuke activiteiten. 

Bekijk alle faciliteiten

Een hapje, drankje of maaltijd

Geniet dus tijdens de meivakantie van een hapje en drankje op het terras. We hebben heel veel heerlijke opties.

Bekijk ze hier

meivakantie 2023