Zoek & boek direct je vakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie in Drenthe vier je bij Landgoed 't Wildryck

Kom jij de gezelligste dagen van het jaar doorbrengen op een van de mooiste plekken van het land? Met prachtige winterse landschappen, gezellige kerstmarktjes, prachtig verlichtte dorpjes en een vakantiepark in kerstsferen bezorgt Drenthe jou dat echte kerstgevoel. Breng jouw kerstvakantie door op een van de mooiste plekken van het Noorden.

Boek jouw kerstvakantie in Drenthe

kerstvakantie drenthe

Kerstvakantie & oud en nieuw vieren in Drenthe

Gezellig met het hele gezin verblijven in een vakantiehuisje in de Drentse bossen. Neem plaats in een van onze vakantiehuisjes om even lekker terug te trekken tijdens de kerstdagen. Maak geweldige uitstapjes naar sfeervolle dorpjes in de omgeving en geniet van een heerlijk kerstdiner in ons gezellige restaurant. 

Daarnaast ben je van harte welkom om jouw kerstvakantie door te brengen met een stel vrienden. Samen geniet je van een ruim vakantiehuis naar keuze. Familie en/ of vrienden... kom met de mensen die je het meest dierbaar zijn! 

Schuif aan voor een heerlijk kerstdiner 

Dit jaar hebben onze koks weer een heerlijk kerstmenu voor je samengesteld. Schuif aan en geniet van heerlijke winterse gerechten als bospaddestoelensoep, een trio van wild of rollade van bavette met knoflookjus en truffel. We serveren vanaf 16:00 op 24, 25 en 26 december. Natuurlijk hebben we voor de jongste gasten keuze uit passende gerechten als pannenkoeken en patatjes. We hebben een gelimiteerd aantal tafels, dus zorg dat je op tijd reserveert. 

Vuurwerkvrij vakantiepark in Drenthe

Het hele gezin moet optimaal kunnen genieten van de gezelligste dagen van het jaar. In Drenthe, midden in een prachtig bos omringd door prachtige natuur kom je echt tot rust. Ons vakantiepark is vuurwerkvrij, dus ook viervoeters zullen hier een prettige jaarwisseling hebben. Honden zijn meer dan welkom tijdens de kerstvakantie bij Landgoed 't Wildryck. Let echter wel op of honden zijn toegestaan bij het vakantiehuisje dat je boekt. Wanneer je komt kamperen zijn maximaal 2 honden toegestaan. 

Winterkamperen in Drenthe

Het zal misschien niet snel in je opkomen, maar kamperen tijdens kerst kan enorm gezellig zijn. Lekker knus in jouw caravan neem je plaats op onze campingplaatsen met privé-sanitair. In de koude wintermaanden kan verwarmd privé sanitair erg comfortabel zijn. Daarom is het bij ons mogelijk om jouw privé-sanitair te upgraden met vloerverwarming.

Kom gezellig winterkamperen

Onze tips voor een gezellige kerstmarkt in Drenthe

Jouw vakantiehuisje of campingplaats heeft een centrale ligging in het hart van Drenthe. Er is dus altijd wel een gezellige kerstmarkt in de buurt. 

Kerstmarkt Wezup

Elk jaar trekt deze kerstmarkt in het kleine dorpje Wezup bezoekers uit heel Nederland, maar zelfs mensen uit Duitsland weten deze markt te vinden. Al sinds 1990 wordt het dorp omgetoverd tot een werkelijk winterparadijs. De uitgestrekte kerstmarkt van Wezup is opgebouwd langs karakteristieke boerderijtjes en schuren. Met prachtige verlichting en vele kraampjes beleef je hier het echte Drentse kerstgevoel. Je kunt deze kerstmarkt bezoeken op 9, 10 en 11 december.

Kerstmarkt in Havelte 'Dickens Brink Festijn'

Een van de grootste kerstmarkten van het Noorden vindt je in Havelte, ongeveer een kwartier rijden vanaf 't Wildryck. Op zaterdag 17 december wordt er weer een ontzettend sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Met meer dan 60 kraampjes is er echt voor ieder wat wils. Er worden streekproducten verkocht en lokale ondernemers trekken alles uit de kast om een zo gezellig mogelijke kerstkraam neer te zetten. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf broodbakken, popcorn maken of een kijkje nemen bij een enorme schaapskudde van zo'n 300 schapen! 

kerstvakantie

Kerstmarkt Orvelte

Op een kleine 25 minuten rijden bevindt zich het monumentale dorpje Orvelte. Een super sfeervolle plek om rond te struinen over de gezellige kerstmarkt. Tussen de boerderijen vindt je de verlichte kraampjes met eindeloos veel kerstproducten. Scoor een leuk kerstcadeau of kom genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kan een warm glaasje glühwein en live muziek natuurlijk niet ontbreken.

Kom jij gezellig kerst & oud en nieuw vieren in Drenthe?

Een aantal dagen of weken heerlijk tot rust komen tijdens de gezelligste dagen van het jaar. Breng jouw kerstvakantie door in de Drentse bossen. Kom gezellig winterkamperen of huur een van onze vakantiehuisjes. Je bent van harte welkom op Landgoed 't Wildryck! 

Boek jouw kerstvakantie