Zoek & boek direct je vakantie

Groepskamperen Drenthe

Met een grote groep vakantie vieren in Drenthe. Of een weekendje weg. Jullie zijn op zoek naar een gezellige plek waar alles mogelijk is wat betreft groepskamperen. Dan komen jullie uit bij Landgoed 't Wilryck, een premium vakantiepark met mogelijkheden voor groepskamperen voor alle groepen, ongeacht het aantal personen.

  • Alles is mogelijk
  • Premium faciliteiten
  • Met privé sanitair
Met een grote groep naar 't Wildryck?

Met een grote groep naar 't Wildryck?

Een heel eigen veld voor de hele familie of vriendengroepen. Geniet van een ontspannen verblijf in onze 5 glampingtenten. 

Luxe kamperen!

Luxe kamperen!

Op Langoed 't Wildryck kun je genieten van een unieke glampingervaring in stijlvol ingerichte tenten, waar luxe en natuur samen komen. Of kom genieten van een ontspannen kampeerervaring met de luxe van privé-sanitair (met vloerverwarming) bij iedere plaats, de ruimte van de plekken van ca. 100 m² en de natuur rondom door de ligging midden in de bossen! 

Midden in de bossen

Midden in de bossen

Rust gegarandeerd

In de bossen geniet je van een heerlijke glampingvakantie. Vanuit de safaritenten wandel je zo de natuur in. Het is heerlijk.

Kamperen met een grote groep?

Groepskamperen op Landgoed 't Wildryck kan voor een heleboel gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een familie- of vriendenweekend. Maar ook als je met een sportclub, werk, school of een vereniging wil komen kamperen hebben wij een plekje voor jullie.

Ruime plekken en premium voorzieningen

Het terrein van ons park is groot, de kampeerplaatsen zijn ruim en de voorzieningen op de het park zorgen voor een complete kampeerervaring. Ons team is gespecialiseerd in het faciliteren van groepen, dus u kunt met een gerust hart bij ons terecht.

Bekijk kampeerplekken

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.