Zoek & boek direct je vakantie

Bijzondere groepsaccommodatie Drenthe gezocht?

Een bijzondere groepsaccommodatie in Drenthe vinden jullie op Landgoed 't Wildryck. Onze groepsaccommodaties staan gezellig aan een pleintje. Zo zijn jullie gescheiden, maar toch samen! Meer weten? Lees dan snel verder.

Unieke groepsaccommodatie in Drenthe

Weten jullie nog niet of jullie een vakantie in een groot huis willen vieren of met z'n allen op een kampeerveld willen staan? Dan kunnen jullie er nog even over nadenken, want op Landgoed 't Wildryck in Drenthe is beide mogelijk. Denk aan:

  • groepskamperen
  • glamping met familie, vrienden of collega's
  • vakantiehuizen huren als groep

Groepskamperen met privé sanitair.

Groepskamperen met vrienden, familie of collega's? Bij Landgoed 't Wildryck betekent dat altijd groepskamperen met privé sanitair. Onze kampeerplaatsen zijn circa 100 m² groot en hebben elk een sanitaire unit. Jullie kunnen gezellig naast elkaar kamperen. Klinkt leuk, toch? Jullie kunnen kiezen uit deze vormen van groepskamperen:

Elke sanitaire unit bestaat uit een douche, toilet en wastafel. Zo hoeven jullie tijdens het familieweekend of de vriendenvakantie nooit in de rij voor de badkamer te staan.

Uiteraard bedoelen we met "vloerverwarming" dat jouw sanitaire unit vloerverwarming heeft. Helaas moet je de verwarming in je tent, caravan of camper toch echt zelf regelen...

Kom ook groepskamperen

Groepskamperen in Drenthe met eigen sanitair

Of toch liever familieweekend in huisjes?

Wil jouw familie of vriendengroep liever niet kamperen, maar een groepsaccommodatie in Drenthe huren? Bekijk dan onze gezellige huisjes eens. Ja, dat lees je goed. We hebben geen grote groepswoning, maar wel verschillende typen vakantiewoningen. Je kunt meerdere woningen huren die naast elkaar staan. Zo krijg je datzelfde knusse gevoel als op de kampeerplekken, maar bieden we jullie ook veel privacy.

Jullie kunnen deze typen vakantiehuizen huren:

  • Type A voor 4 of 5 personen
  • Type B voor 2 personen. Deze typen hebben slechts 1 slaapkamer.
  • Type C voor 4 of 6 personen
  • Type mindervalide voor 6 personen

De inrichting/indeling van de vakantiehuizen verschillen, dus bekijk vooral even ons overzicht

Vier je een bedrijfsuitje, vriendenvakantie of familieweekend met mindervaliden? Huur dan ons mindervalide vakantiehuis en kies uit diverse andere vakantiehuizen die er naast staan. Zo kan iedereen meedoen met de groepsvakantie.

Boek meerdere huisjes voor jullie groepsvakantie

Unieke groepsaccommodatie in Drenthe

Groepshuis of groepskamperen: de gulden middenweg

Jullie kennen het vast wel: de één zoekt een groepshuis, de ander wilt graag groepskamperen. In onze safaritenten in Drenthe beleef je het beste van allebei. Dit zijn namelijk erg luxe ingerichte accommodaties. Ze zien eruit als een tent, maar zijn net zo comfortabel als een vakantiehuis. Daarmee zijn ze de ideale middenweg voor iedereen.

Er staan 2 soorten safaritenten op je te wachten:

In totaal kunnen jullie dus met 42 personen vakantie komen vieren. Ideaal voor een familieweekend met alle neven en nichten, bedrijfsuitje met meer dan alleen je eigen afdeling of een grote vriendengroep met partners en kinderen.

De unieke Safari Cottage heeft 3 slaapkamers, een ruime woonkamer met bank en stoelen en een overdekte veranda met picknicktafel. Bovendien vind je hier een eigen badkamer en keuken inclusief vaatwasser. Dat scheelt een hoop afwassen tijdens jullie vakantie met vrienden!

De Medley Lodges zijn ook bijzonder als groepsaccommodatie. Ze zijn net zo luxe en comfortabel als de Safari Cottage, maar bieden plek aan 1 persoon extra. Door het overdekte terras met picknicktafel en de ruime woonkamer is er genoeg zitplek voor iedereen, ook bij slecht weer. Verder beschikken jullie hier over een eigen badkamer, 3 slaapkamers en een keuken met vaatwasser. 

Kenmerkend voor de luxe Medley Lodges is de speelzolder met glijbaan. Daarmee zijn deze beide tenten ideaal voor de kleine kinderen op jullie familieweekend.

Boek nu jullie groepsglamping in Drenthe en kom ook genieten van al het moois dat onze provincie jullie te bieden heeft.

Bekijk onze glampingtenten voor groepen

Met de hele groep, maar soms even alleen

Komen jullie bij ons groepskamperen, groepsglamping of diverse vakantiehuizen huren? Waar jullie ook voor kiezen, bij ons verblijven jullie gezellig bij elkaar. Samen spelen, op het terrasje zitten of plannen voor leuke uitjes maken is heel eenvoudig. Bovendien kun je door onze gratis wifi altijd extra informatie online opzoeken of die ene leuke vakantiefoto delen.

Maar, wij hebben geen grote groepsaccommodatie. Het voordeel daarvan is dat jullie wel veel privacy hebben. Heeft iemand even wat tijd voor zichzelf nodig? Geen probleem, diegene kan zich gewoon in een caravan, camper, glampingtent of één van de vakantiehuizen terugtrekken. 

Groepsaccommodatie Drenthe bij veelzijdige faciliteiten

Op ons vakantiepark vinden jullie niet alleen de speciaalste groepsaccommodatie van Drenthe, maar ook veelzijdige faciliteiten. Dus wil iedereen even zijn eigen gang gaan? Landgoed ´t Wildryck heeft voor ieder wat wils. 

Duik bijvoorbeeld in het verwarmde zwembad. Dit is overdekt, dus jullie kunnen het hele jaar door komen zwemmen. Het zwembad is dagelijks geopend. Goed nieuws voor de kleintjes: die kunnen veilig spetteren in het aparte peuterbad. 

Over kinderen gesproken: die kunnen non-stop spelen en vakantievriendjes maken. Er zijn diverse speeltuinen op ons terrein, maar ook een grote airtrampoline.  En bij slecht weer? Dan kunnen jullie kinderen terecht op de overdekte speelzolder.

Ook oudere kinderen en volwassenen kunnen lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld in de pannakooi, op het beachvolleybalveld of bij de tafeltennistafels. Wie dagen jullie uit voor een potje?

Tijdens jullie familieweekend, vakantie met vrienden of collega´s is koken een hele uitdaging. Maakt ieder gezin een eigen maaltijd of willen jullie samen eten? In dat laatste geval adviseren wij jullie naar ons eetcafé of restaurant te komen. Overdag is de snackbar natuurlijk ook geopend. 

Ontdek alle faciliteiten van Landgoed ´t Wildryck

vakantiewoning voor groepen

Boek jullie groepsaccommodatie Drenthe

Beleef een onvergetelijke groepsvakantie met familie, vrienden of collega´s op Landgoed ´t Wildryck.

Boek jullie groepsaccommodatie Drenthe eenvoudig online en kom genieten van:

  • luxe ingerichte glampingtenten op 1 veld
  • kampeerplaatsen met eigen sanitair op 1 veld
  • gezellige huisjes die naast elkaar staan

Zo genieten jullie van het echte gevoel van een groepshuis, maar dan los bij elkaar.

Groepsaccommodatie Drenthe boeken