Zoek & boek direct je vakantie

Bijzondere groepsaccommodatie Drenthe gezocht?

Een bijzondere groepsaccommodatie in Drenthe vinden jullie op Landgoed ´t Wildryck. Onze groepsaccommodaties staan gezellig aan een pleintje. Zo zijn jullie gescheiden, maar toch samen! Meer weten? Lees dan snel verder.

Unieke groepsaccommodatie in Drenthe

Kunnen jullie niet kiezen tussen vakantie in een groot huis of met z´n allen op een kampeerveld? Dan hebben wij de ideale groepsaccommodatie in Drenthe voor jullie. Op ons bosrijke landgoed vinden jullie namelijk 5 luxe ingerichte safaritenten aan een pleintje. Ze staan gezellig naar elkaar toe gericht. Daardoor zijn jullie gezellig samen, maar is er ook voldoende privacy. Onze safaritenten worden ook wel beschreven als een "huis met doek er omheen". Daarmee zijn ze de ideale middenweg voor iedereen.

Groepshuis of groepskamperen: de gulden middenweg

Jullie kennen het vast wel: de een zoekt een groepshuis, de ander wil graag groepskamperen. In onze Drenthse safaritenten beleef je het beste van allebei. Dit zijn namelijk erg luxe ingerichte accommodaties. Ze zien eruit als een tent, maar zijn net zo comfortabel als een vakantiehuis. 

Er staan 2 soorten safaritenten op je te wachten: 3x de zespersoons Safari Cottage en 2x de zevenpersoons Medley Lodge. In totaal kunnen jullie dus met 42 personen vakantie komen vieren. Ideaal dus voor een familieweekend met alle neven en nichten, bedrijfsuitje met meer dan alleen je eigen afdeling of een grote vriendengroep met partners.

De unieke groepsaccommodatie Safari Cottage heeft 3 slaapkamers, een ruime woonkamer met bank en stoelen en een overdekte veranda met picknicktafel. Bovendien vindt je hier een eigen badkamer en keuken inclusief vaatwasser. Dat scheelt een hoop afwassen tijdens jullie vakantie met vrienden!

De Medley Lodges zijn ook bijzondere groepsaccommodaties. Ze zijn net zo luxe en komfortabel als de Safari Cottage, maar bieden plek aan 1 persoon extra. Door het overdekte terras met picknicktafel en de ruime woonkamer is er genoeg zitplek voor iedereen, ook bij slecht weer. Verder beschikken jullie hier over een eigen badkamer, 3 slaapkamers en een keuken met vaatwasser. 

Kenmerkend voor de luxe Medley Lodges is de speelzolder met glijbaan. Daarmee zijn deze beide tenten ideaal voor de kleine kinderen op jullie familieweekend.

Bekijk onze luxe groepsaccommodaties

Familieweekend of vakantie met collega´s?

Of jullie nou een familieweekend, vakantie met vrienden, met meerdere gezinnen of vakantie met collega´s willen vieren, jullie zijn van harte welkom in onze safaritenten. Die zijn geschikt voor volwassenen, maar de Medley Lodges zijn door hun speelzolder ook erg leuk voor kleine kinderen. Boek nu jullie groepsglamping in Drenthe en kom ook genieten van al het moois dat onze provincie jullie te bieden heeft.

Unieke groepsaccommodatie in Drenthe

Knus, maar wel met privacy

Zoals jullie op bovenstaande foto kunnen zien, staan de luxe glampingtenten op één veldje bij elkaar. Zo verblijft iedereen gezellig bij elkaar. Samen spelen, op het terrasje zitten of plannen voor leuke uitjes maken is hier heel eenvoudig. Bovendien kun je door onze gratis wifi altijd extra informatie online opzoeken of die ene leuke vakantiefoto delen.

Jullie staan knus, maar hebben wel privacy. Niet alleen staan jullie afgeschermd van andere vakantiegangers, maar als iemand even wat tijd voor jezelf nodig heeft, kan diegene zich gewoon in de luxe tenten terugtrekken. 

Groepsaccommodatie Drenthe bij veelzijdige faciliteiten

Op ons vakantiepark vinden jullie niet alleen de speciaalste groepsaccommodatie van Drenthe, maar ook veelzijdige faciliteiten. Dus wil iedereen even zijn eigen gang gaan? Landgoed ´t Wildryck heeft voor ieder wat wils. 

Duik bijvoorbeeld in het verwarmde zwembad. Dit is overdekt, dus jullie kunnen het hele jaar door komen zwemmen. Het zwembad is dagelijks geopend. Goed nieuws voor de kleintjes: die kunnen veilig spetteren in het aparte peuterbad. 

Over kinderen gesproken: die kunnen non-stop spelen en vakantievriendjes maken. Er zijn diverse speeltuinen op ons terrein, maar ook een grote airtrampoline. Favoriet is toch wel de dierenweide. En bij slecht weer? Dan kunnen jullie kinderen terecht op de overdekte speelzolder.

Ook oudere kinderen en volwassenen kunnen lekker actief bezig zijn. Bijvoorbeeld in de pannakooi, op het beachvolleybalveld of bij de tafeltennistafels. Wie dagen jullie uit voor een potje?

Tijdens jullie familieweekend, vakantie met vrienden of collega´s is koken een hele uitdaging. Maakt ieder gezin een eigen maaltijd of willen jullie samen eten? In dat laatste geval adviseren wij jullie naar ons eetcafé of restaurant te komen. Overdag is de snackbar natuurlijk ook geopend. 

Ontdek alle faciliteiten van Landgoed ´t Wildryck

Familieweekend in Drenthe

Boek jouw groepsaccommodatie Drenthe

Beleef een onvergetelijke groepsvakantie met familie, vrienden of collega´s op Landgoed ´t Wildryck.

Boek jouw groepsaccommodatie Drenthe eenvoudig online en kom genieten van de luxe ingerichte glampingtenten. Het echte gevoel van een groepshuis, maar dan los bij elkaar.

Groepsaccommodatie Drenthe boeken