Terug naar overzicht

Zwemmen

Vergeet je zwemspullen niet in te pakken als je bij ons je vakantie komt vieren. Je beleeft hier namelijk elke dag heel veel waterplezier! Neem een heerlijke duik in het  overdekt zwembad... En de kinderen? Die kunnen eindeloos lang spetteren in het baby- en peuterbad. Leuk!

Openingstijden 

Het zwembad is dagelijks geopend van 09.00- 20.00 uur. *

*In de periode vrijdag 22 september t/m vrijdag 6 oktober zijn aangepaste openingstijden van toepassing.  Klik op ondertstaande button voor de openingstijden gedurende deze periode. 

Aangepaste openingstijden

Let op: het eerste uurtje van 09.00 tot 10.00 uur is gereserveerd voor de 'rustige' zwemmers/ baantjestrekkers. Na 10.00 uur zijn spelende kinderen ook van harte welkom!

Er is geen toezicht in het zwembad. Zwemdiploma is verplicht. Gasten die geen zwemdiploma hebben mogen alleen gebruik maken van het bad onder begeleiding van een volwassene die wel over een zwemdiploma beschikt. 

Kom je uit de buurt en wil je graag komen zwemmen? Dat kan! Koop een entreekaartje bij de receptie of in de Gasterij. Voor €5,- p.p. kun je de hele dag gebruik maken van het zwembad!