Terug naar overzicht

Eten & drinken

Afhaalmenu maaltijden, snacks & lunch

In verband met de coronamaatregelen kun je alleen maaltijden of snacks afhalen of laten bezorgen. We hebben een heerlijke menu- en snackkaart waar je uit kunt kiezen. Je geeft van tevoren je bestelling door via 0521-594679. Ook voor de lunch hebben we een uitgebreide to-go kaart. Zo kun je toch genieten van allerlei lekkers!

Bekijk hieronder alle menu's:

Afhaalmenu april 2021

Snackkaart april 2021

Middagbreak to-go april 2021

Openingstijden afhalen & bezorgen april 2021

Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Uitsluitend telefonisch bestellen vóór 19.30 uur.

Zaterdag 3 april geopend vanaf 11.00 uur
1e en 2e Paasdag (4 en 5 april) geopend vanaf 10.00 uur

-------------------------

Zodra de coronomaatregelen het weer toelaten verwelkomen we u graag weer in onze horeca

Waar heb je zin in vandaag? Een lekkere snack, overheerlijk diner of een kop koffie met wat lekkers? In het centrumgebouw vind je verschillende horecavoorzieningen. Is het lekker weer? Dan nodigen wij je uit op het beschutte terras.

Welke horecavoorzieningen je bij ons kunt vinden:

  • Eetcafé
  • Beschut terras
  • Snackbar
  • A-la-carterestaurant Gasterij 't Wildryck

Na een heerlijke maaltijd in het restaurant kun je natafelen bij de open haard, terwijl de kinderen gezellig spelen op de speelzolder of in het kinderhoekje. Heerlijk toch?

Kijk hier voor meer informatie over Gasterij 't Wildryck. Wil je reserveren? Bel dan: 0521-59 46 79 of stuur ons een mail.

Wist je dat het ook mogelijk is om je maaltijd af te halen? Zo kun je in je eigen accommodatie genieten van een culinaire maaltijd. Voor een goede start van de dag hebben wij ook een afhaalservice voor verse broodjes... mmm!