Terug naar overzicht

Eten & drinken

Waar heb je zin in vandaag? Een lekkere snack, overheerlijk diner of een kop koffie met wat lekkers? In het centrumgebouw vind je verschillende horecavoorzieningen. Is het lekker weer? Dan nodigen wij je uit op het beschutte terras.

Welke horecavoorzieningen je bij ons kunt vinden:

  • Eetcafé
  • Beschut terras
  • Snackbar
  • A-la-carterestaurant Gasterij 't Wildryck

Openingstijden keuken

De keuken is dagelijks* geopend geopend vanaf 12.00 tot 19.30 uur.

*I.v.m. de theatervoorstelling Lang leve de Familie is op vrijdag 6 oktober alleen de keuken geopend voor lunch van 12.00 tot 14.30 uur. 

 

Menukaart

Menukaart

Benieuwd wat er op ons menu staat? Neem alvast een kijkje op onze menukaart. Ga je voor een gerecht van de Kamado en Grill of kies je toch voor een heerlijk Vegan gerecht?
Snackkaart

Snackkaart

Ga je voor de snelle snackhap of pizza? De snackerij is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Graag telefonisch bestellen via nummer 0521-594679, zodat de bestelling klaar staat op afgesproken tijdstip. Bekijk onze snackkaart, dat wordt smullen...
Feest organiseren

Feest organiseren

Kom genieten bij de Gasterij tijdens al jouw feestelijke bijeenkomsten. Wij hebben eindeloze mogelijkheden om jouw feest of bijeenkomst tot een succes te maken. Van een gezellige borrel tot een luxe buffet!
Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten

Boek een zakelijke vergadering in het prachtige Drenthe. Wij verzorgen graag jouw zakelijke vergadering! Vrijwel alles is mogelijk.
Lang leve de familie

Lang leve de familie

Vanavond vieren we het leven... Dat kan op vrijdag 6 oktober 2023! Een theateravond gevuld met hilarische momenten en heerlijke gerechten! Tijdens deze avond beleeft een familie zo'n zeldzaam moment van geluk. Ter ere van moeders verjaardag dineren zij samen in het favoriete restaurant van de familie, niet wetende dat na vanavond alles zal veranderen.