Terug naar overzicht

Eten & drinken

Waar heb je zin in vandaag? Een lekkere snack, overheerlijk diner of een kop koffie met wat lekkers? In het centrumgebouw vind je verschillende horecavoorzieningen. Is het lekker weer? Dan nodigen wij je uit op het beschutte terras.

Welke horecavoorzieningen je bij ons kunt vinden:

  • Eetcafé
  • Beschut terras
  • Snackbar
  • A-la-carterestaurant Gasterij 't Wildryck

Na een heerlijke maaltijd in het restaurant kun je natafelen bij de open haard, terwijl de kinderen gezellig spelen op de speelzolder of in het kinderhoekje. Heerlijk toch?

Bijeenkomst organiseren

Bij landgoed 't Wildryck kun je ook feesten, partijen en vergaderingen organiseren, hiervoor hebben wij een mooie locatie op ons park. Wil je hier meer over weten? 

Gasterij zakelijk boeken

Feestlocatie boeken

Openingstijden

De Gasterij is  dagelijks vanaf 12.00 uur geopend. De keuken van de Gasterij is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur. 

Lunch- en dinerkaart  

Of ga je liever voor de snelle snackhap?  De snackerij is bij voldoende personele bezetting geopend. Belt u alvorens even met 0521-594679.   

Bekijk onze snackkaart, dat wordt smullen...

Snackkaart

Bekijk onze speciale pizzakaart!

Pizzakaart

Bestel telefonisch je snacks en pizza's via telefoonnummer 0521-594679. Let wel: i.v.m.  geringe personeels bezetting kan het zijn dat de snackerij gesloten is en er dan ook geen pizza's verkrijgbaar zijn. Bel even met 0521-594679!

Lang Leve de Familie !

Vanavond vieren we het leven... Dat kan op zondag 30 oktober of vrijdag 18 november! Een theateravond gevuld met hilarische momenten en heerlijke gerechten! 

Tijdens deze avond beleeft een familie zo'n zeldzaam moment van geluk. Ter ere van moeders verjaardag dineren zij samen in het favoriete restaurant van de familie, niet wetende dat na vanavond alles zal veranderen......

Voor meer informatie klik op onderstaande button!

Lang Leve de Familie!

Voor een goede start van de dag hebben we ook een afhaalservice voor verse broodjes...mmmm! Minimaal één dag van te voren bestellen! 

Neem contact met ons op