Terug naar overzicht

Eten & drinken

Waar heb je zin in vandaag? Een lekkere snack, overheerlijk diner of een kop koffie met wat lekkers? In het centrumgebouw vind je verschillende horecavoorzieningen. Is het lekker weer? Dan nodigen wij je uit op het beschutte terras.

Welke horecavoorzieningen je bij ons kunt vinden:

  • Eetcafé
  • Beschut terras
  • Snackbar
  • A-la-carterestaurant Gasterij 't Wildryck

Na een heerlijke maaltijd in het restaurant kun je natafelen bij de open haard, terwijl de kinderen gezellig spelen op de speelzolder of in het kinderhoekje. Heerlijk toch?

Bijeenkomst organiseren

Bij landgoed 't Wildryck kun je ook feesten, partijen en vergaderingen organiseren, hiervoor hebben wij een mooie locatie op ons park. Wil je hier meer over weten? 

Gasterij zakelijk boeken

Feestlocatie boeken

Openingstijden

De Gasterij is  dagelijks vanaf 12.00 uur geopend. De keuken van de Gasterij is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur. 

Lunch- en dinerkaart  

Of ga je liever voor de snelle snackhap?  De snackerij is geopend op maandag t/m donderdag van 18.00 tot 20.00 uur en op vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Bekijk onze snackkaart, dat wordt smullen...

Snackkaart

Pizza's afhalen is dagelijks mogelijk! Bekijk onze speciale pizzakaart!

Pizzakaart

Bestel telefonisch je snacks en pizza's via telefoonnummer 0521-594679.

Voor een goede start van de dag hebben we ook een afhaalservice voor verse broodjes...mmmm! Minimaal één dag van te voren bestellen! 

Neem contact met ons op