Dieverbrug

Heerlijk genieten op een vakantiepark Diever!

Vindt u het ook fijn om de natuur te ontdekken en mooie wandelingen te maken door de bossen? Dan zou u zeker eens een vakantiepark Diever moeten overwegen! Diever ligt in Drenthe en is omgeven door prachtige natuur. Vanuit uw vakantiehuis Diever loopt u zo het prachtige Drentse landschap in. Een ideale locatie voor natuurliefhebbers!

Een vakantiewoning Diever is een goede keuze voor een fijne vakantie. U geniet van de prachtige natuur rondom het park. Wat dacht u van de mooie fiets- en wandelroutes die door Drenthe lopen? U kunt uw eigen fiets meenemen, of er één huren van Landgoed ’t Wildryck. U fietst of wandelt het park uit, en geniet meteen van de prachtige natuur. Dat is allemaal mogelijk vanuit uw vakantiehuisje Diever. U kiest een route en geniet!

In de omgeving van Landgoed ’t Wildryck

Bent u niet zo’n natuurliefhebber, of wilt u een dag iets anders gaan doen? Ook dat is geen probleem! Ons bungalowpark Diever ligt in de omgeving van leuke uitjes, zodat er altijd wel iets te doen is. Er zijn diverse dierentuinen in de buurt, en ook voor de kinderen zijn er leuke speeltuinen. Wilt u niet te ver weg gaan? Blijf dan in een van onze vakantiehuizen in Drenthe en geniet van de leuke faciliteiten. Er zijn genoeg mogelijkheden tot sport en spel, zoals zwemmen in het overdekte zwembad, of gaan beachvolleyballen. Na het sporten kan er natuurlijk ook gegeten worden op Landgoed ’t Wildryck, bijvoorbeeld in ons pannenkoekenrestaurant. U kunt zelfs gaan paardrijden of gaan golven, in de directe omgeving van het vakantiepark Diever!

Welk vakantiehuis Diever kiest u?

Landgoed ’t Wildryck heeft verschillende accommodaties, dus er is voor ieder wat wils! Zo staan er landhuizen voor vier of zes personen op ons bungalowpark Diever, maar er is ook een mindervalidewoning. Daarnaast is er ook nog een eenvoudige trekkershut en er is een camping aanwezig. Voor iedereen is er wel een vakantiehuis Diever, waar u helemaal tot rust kunt komen. Een vakantie in Diever is dus een goede keuze!

Bent u al enthousiast geworden en ziet u die vakantie op een vakantiepark Dieverbrug wel zitten? Wacht dan niet langer en bekijk onze aanbiedingen en accommodaties! Er is vast wel een geschikt vakantiehuis Diever voor u beschikbaar, voor een aantrekkelijke prijs! En gaat u liever naar een camping in Diever, dan kan dat ook via onderstaande knop!

Bekijk onze vakantiehuizen

Foto's Vakantiepark Diever