Zoek & boek direct je vakantie

Voordeel in het voorjaar

Een bezoek aan Landgoed 't Wildryck in juni is de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan en te genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft.

Tot 25% voordeel in de zomer

Wil je een voordelig verblijf in de zomer boeken? Maak dan nu gebruik van onze korting op vrijwel alle accommodaties! Of je nu wilt verblijven in een van onze schitterende vakantiehuizen, chalets of glamping tenten. Je zult in elk geval genieten van een luxe verblijf midden in de schitterende Drentse natuur. 

Kortingen worden automatisch verwerkt in het boekingsproces.

Glamping aanbieding

Heb jij altijd al in zo'n leuke Medley Lodge met glijbaan of een safaritent willen overnachten? Pak dan nu je kans! Het hele hoogseizoen ontvang je 10% voordeel op een glampingtent

Boek nu met 10% voordeel

Korting op vakantiehuizen, chalets en glamping tenten

Denk je aan de zomer dan denk je aan de natuur die in bloei staat,heerlijk weer en natuurlijk een vakantie om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Gun jezelf een luxe verblijf in een van de mooiste stukjes bos van het hart van Drenthe en kom volledig tot rust in juni of in de zomervakantie.

Voordelig boeken

voorjaarsvakantie drenthe

Voorjaar Drenthe

Tips voor een heerlijke zomer in Drenthe

Verscholen tussen een aantal schitterende Nationale Parken als het Dwingelderveld, Drents- Friese Wold en de Drentsche Aa verblijf je op een unieke locatie. Het voorjaar is een uitstekende tijd om de directe omgeving in te trekken. Vanaf het park trek je namelijk zo de omliggende parken in. 

Natuurliefhebbers halen hun hart op in Drenthe. Maar er is meer te doen in de zomer.

  • Spot exotische dieren bij Wildlands Adventure Zoo
  • Neem de kids mee naar Plopsa Indoor in Coevorden
  • Beleef het voorjaar bij vlinderparadijs Papiliorama
  • Ga het avontuur aan in Klimpark Joytime
  • Maak een schitterende mountainbiketocht vanaf het park

Boek jouw vakantie