Terug naar overzicht

Kampeerplaats met privé-sanitair + vloerverw. XL

Prachtig voor de hele luxe kampeerder! Geniet van extra ruimte en extra luxe op de nieuwe XL kampeerplaatsen en als je dat wilt zelfs van dubbel privé-sanitair met vloerverwarming. De XL kampeerplaatsen zijn ca. 200 m² en hebben twee losse sanitair units. Je bepaalt zelf of je beide sanitair units wilt gebruiken zodat de kids bijvoorbeeld hun eigen sanitair hebben. En deze XL plaatsen lenen zich natuurlijk ook prima als groepsaccommodatie!

Voorzieningen & specificaties

  • De plaatsen van ca. 200 m² zijn geschikt voor campers, caravans en tenten en op elke plek mogen maximaal twee bijzettentjes van 6 m² bij gezet worden.
  • Elke XL kampeerplaats beschikt over twee privé-sanitair units met douche, toilet en wastafel. Gebruik van één sanitair unit is bij de prijs inbegrepen. De tweede sanitair unit kun je voor € 10,00 per nacht bij huren. 
  • Voorzien van kabelaansluiting en stroom (10 ampère).
  • Er is parkeergelegenheid voor één auto per kampeerplaats, overige auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats gezet worden.
  • Gratis WiFi.

Door onze ligging in de natuur is het niet toegestaan met open vuur te barbecueën, het mag wel met een elektrische barbecue of met een skottelbraai.