Terug naar overzicht

Kampeerplaats met privé-sanitair

prijs & beschikbaarheid

Kamperen op ons landgoed in Drenthe betekent luxe, ruimte en natuur. Luxe doordat elke kampeerplaats over privé-sanitair beschikt, ruimte door de plekken van ca. 100 m² en natuur omdat ons landgoed midden in de bossen ligt!

De kampeerplaatsen met privé-sanitair zijn vanaf april t/m oktober te boeken. Wil je komen winterkamperen? Kies dan voor onze kampeerplaatsen met privé-sanitair en vloerverwarming. Deze zijn het het hele jaar te boeken. En de kampeerplaatsen met privé sanitair zijn ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie!

Voorzieningen & specificaties

  • De plaatsen van ca. 100 m² zijn geschikt voor campers, caravans en tenten en op elke plek mag maximaal één bijzettentje van 6 m².
  • Elke kampeerplaats beschikt over een privé-sanitair unit met douche, toilet en wastafel.
  • Voorzien van kabelaansluiting en stroom (10 ampère).
  • Er is parkeergelegenheid voor één auto per kampeerplaats, overige auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats gezet worden.
  • Gratis WiFi.

Door onze ligging in de natuur is het niet toegestaan met open vuur te barbecueën, het mag wel met een elektrische barbecue of met een skottelbraai.

We beschikken over kampeerplaatsen met diverse afmetingen. Wanneer uw kampeermiddel langer is dan 6 meter, gemeten vanaf achterlicht t/m disselpunt, kunt u in het boekingsproces de grootte van de kampeerplaats selecteren. U weet dan zeker dat uw kampeermiddel op de geboekte plaats kan staan.