Terug naar overzicht

Kamperen

Kamperen op ons landgoed betekent luxe, ruimte en natuur. De luxe van privé-sanitair bij iedere plaats, de ruimte van de plekken van ca. 100 m2 en de natuur rondom door de ligging midden in de bossen.

Wist je dat kamperen met privé-sanitair zich ook uitermate goed leent als groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld familie- en vriendenuitjes

Mocht een kampeerplaats in de periode oktober t/m maart geen beschikbaarheid aangeven? Bel, mail of app ons gerust. Wij hebben altijd een plaats beschikbaar!

Bent u bij ons te gast geweest op de camping in 2023?  In verband met de hoge energieprijzen hebben we in 2023 onze gasten de mogelijkheid gegeven om te kiezen voor vloerverwarming in de sanitair unit door het berekenen van een toeslag. Nu dat weer enigszins genormaliseerd is hebben we besloten om de plekken weer inclusief vloerverwarming aan te bieden. Net zoals we dat voorheen ook altijd hebben gedaan.  Heeft u inmiddels uw voorreservering ontvangen voor het nieuwe jaar? Wanneer u gekozen hebt voor een plaats met vloerverwarming in de sanitair unit dan is dit voor het jaar 2024 dus inclusief vloerverwarming.

Kampeerplaats met privé-sanitair

Kampeerplaats met privé-sanitair

Prachtige rustige plekken met privé-sanitair units (4 in 1), rustig gelegen in het sfeervolste laantje van het park.

Kampeerplaats met privé-sanitair + vloerverw.

Kampeerplaats met privé-sanitair + vloerverw.

Voor nog meer comfort hebben we kampeerplaatsen met privé-sanitair én vloerverwarming.

Kampeerplaats met privé-sanitair + vloerverw. XL

Kampeerplaats met privé-sanitair + vloerverw. XL

Geniet van extra ruimte en extra luxe op de nieuwe XL kampeerplaatsen!