Zoek & boek direct je vakantie

Je komt altijd weer naar ons vakantiepark in Drenthe terug

Verscholen in de bossen in hartje Drenthe vind je jouw (nieuwe) favoriete vakantiebestemming: vakantiepark Drenthe Landgoed 't Wildryck! Dompel je onder in de natuur en geniet van het geluid van de fluitende vogels. Maak kennis met reeën, eekhoorns, egels en andere bewoners van de bossen rond ons vakantiepark Drenthe.

We zorgen graag goed voor je, dus geniet ook van de vele faciliteiten, de mooie landhuizen en de kampeerplaatsen die allemaal zijn voorzien van privé-sanitair. We weten zeker dat we je nog vaker zullen zien, want we hebben weleens gehoord dat ons landgoed aangenaam verslavend is :-)

We verheugen ons op je komst.
Tot snel in hartje Drenthe!

Vrijstaande vakantiehuizen

Vrijstaande vakantiehuizen

De mooie vakantiehuizen worden omgeven door bomen en natuur. Door de sfeervolle inrichting, het mooie terras en de ruimte om de woning geniet je in alle rust van je vakantie.
Altijd privé-sanitair

Altijd privé-sanitair

Kamperen op ons landgoed betekent luxe, ruimte en natuur. De luxe van privé-sanitair bij iedere plaats, de ruimte van de plekken van ca. 100 m2 en de natuur rondom door de ligging midden in de bossen.
Midden in Nationaal Park Drents-Friese Wold

Midden in Nationaal Park Drents-Friese Wold

Dit zijn onze faciliteiten

Dit zijn onze faciliteiten

Bij een aangenaam verblijf horen natuurlijk ook aangename faciliteiten. Zo is er een verwarmd overdekt zwembad, meerdere gezellige horecavoorzieningen en natuurlijk gratis wifi!
De beste plek in Drenthe

De beste plek in Drenthe

De prachtige ligging van ons landgoed wordt enorm gewaardeerd door onze gasten. Fietsen, wandelen, dierentuinen, attractieparken en andere leuke uitstapjes... het ligt allemaal in de buurt.

Aanbiedingen, tips, uitstapjes & weetjes voor je verblijf

Dat je vakantie op ons vakantiepark Drenthe leuk en onvergetelijk wordt, daar hoef je niet aan te twijfelen. Zoals we al zeiden: we zien je zeker nog wel een keer terug. Hieronder een kleine selectie van aanbiedingen, tips, uitstapjes & weetjes voor je verblijf!

Stel je zomervakantie veilig!

Stel je zomervakantie veilig!

Kampeerplaatsen met privé-sanitair

Vakantie in eigen land is nog steeds erg populair. En vooral de kampeerplaatsen met privé-sanitair zijn erg in trek. Boek dus snel je zomervakantie voordat het vol is!
Coronaproof op vakantie

Coronaproof op vakantie

Door onze prachtige ligging in de natuur en de ruimte op ons landgoed en rond de woningen kun je nu ook gewoon 'veilig' een verblijf bij ons boeken. Ook wij houden ons natuurlijk aan alle maatregelen.
Vakantiehuis mindervalide

Vakantiehuis mindervalide

Op ons park hebben we ook een woning voor mindervalide gasten die geschikt is voor 6 personen. De gehele benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en er is een aangepaste bad- en slaapkamer.
Eten & drinken

Eten & drinken

Wij zorgen graag goed voor je en daarom vind je verschillende gezellige horecavoorzieningen op ons landgoed. Van een snackbar tot een à-la-carterestaurant en een groot zonnig terras.
Overdekt  zwembad

Overdekt zwembad

Vergeet je zwemspullen niet want er is ook een overdekt verwarmd zwembad met baby- en peuterbad. Leuk voor de nodige waterpret of voor de nodige beweging tijdens je vakantie ;-)
Uitdagende mtb-routes

Uitdagende mtb-routes

Stap jij graag op je mountainbike voor een uitdagende, leuke route? Vanuit je vakantiewoning rij je zo het bos in. Er zijn tal van prachtige routes in de buurt te vinden.
Een kinderparadijs

Een kinderparadijs

Ons landgoed is ook ideaal voor een vakantie met (kleine) kinderen. Speeltuinen, een dierenweide, animatie, skelterverhuur en heel veel leuke uitstapjes in de omgeving. Het wordt superleuk voor ze.
Fietsen & wandelen

Fietsen & wandelen

Vanaf het park fiets of wandel je zo de bossen in! We worden omgeven door Nationale Parken zoals Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa. Oh en de hunebedden mag je ook niet missen!