Accommodaties

Vakantiehuizen Landgoed 't Wildryck

Komt u van een vakantie in Drenthe genieten, dan heeft u de keuze uit verschillende vakantiehuizen Landgoed ‘t Wildryck. Op ons park vindt u sfeervolle rietgedekte boerderijtjes die een authentieke sfeer uitstralen. De vakantiehuizen zijn voorzien van een aantal luxe faciliteiten en daardoor ook niet te vergelijken met bungalows. Landgoed ’t Wildryck ligt midden in een prachtige bosrijke omgeving, waardoor u op ons park volledig tot rust komt.

Maak een fiets- of wandeltocht langs de pittoreske dorpjes en geniet van optimale ontspanning in de afwisselende en levendige natuur. Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en zien er schitterend uit. Ieder vakantiehuis is in particulier eigendom, waardoor de huizen uniek ingericht zijn. U vind bij ons dan ook comfortabele woningen die niet te vergelijken zijn met een standaard bungalow. Landgoed ’t Wildryck zorgt er voor dat u op een speciale manier van uw vakantie geniet!

Het park heeft vele faciliteiten en met uw vakantiehuis als uitvalsbasis hoeft het u aan niets te ontbreken. Bent u slecht ter been? Ook dan is er een geschikt vakantiehuis Landgoed 't Wildryck voor u. Onze mindervaliden woningen zijn allen voorzien van een volledig rolstoel toegankelijke benedenverdieping en hebben diverse extra voorzieningen zoals een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed met papegaai.

Kamperen op ‘t Wildryck

Ook vind u op Landgoed 't Wildryck een camping met ruime kampeerplaatsen, waardoor u nog dichter bij de natuur komt! De kampeerplaatsen zijn allen voorzien van een eigen badhuisje met daarin een toilet, douche en wastafel. 's Winters zijn deze badhuisjes zelfs voorzien van vloerverwarming, zodat u in alle luxe kunt kamperen!

Kunt u niet kiezen?

Heeft u geen specifieke voorkeur voor een van de vakantiehuizen? Landgoed 't Wildryck biedt u een overzicht waarin u eenvoudig ziet welke woningen er beschikbaar zijn op uw gewenste aankomstdatum. Ga naar het prijzen en beschikbaarheid overzicht en klik uw gewenste aankomstdatum aan. U ziet direct welke vakantiehuizen Landgoed 't Wildryck in deze periode nog beschikbaar zijn!

Foto's

Vakantiehuis Landgoed 't Wildryck
bungalows 't Wildryck
Bungalow 't Wildryck
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline